Selecteer een pagina

Hoi Allemaal,

We gaan nu alweer 5e week in en wat gaat de tijd snel.
De studie is heel leerzaam maar tegelijkertijd heel intensief. We zijn 6 volle dagen per week bezig met de studie. Dat betekent van 9u in de ochtend tot 10u in de avond. Het is heel interessant om zo diep met je neus in de bijbel te zitten en we zijn erachter dat zelfs de hele cursus (9maanden) veel te kort is om alles te ontdekken. Er is zoveel wijsheid en waarheid te vinden in de bijbel. Tegelijkertijd krijg je ook zoveel vragen over wat je leest.

Deze week gingen we het evangelie volgens Markus bij langs en naast de ontdekkingen uit de bijbel heb ik ook ontdekt dat deze studie mij behoorlijk zwaar valt. Het is dusdanig intensief dat ik moeite heb om mijn concentratie te houden. Om die reden hebben we nu ook verplichte vrije tijd ingepland, zodat ik gedwongen word (vaak hardhandig door Rianne) om even naar buiten te gaan. Het strand is vlakbij en een verfrissende duik is dan ook snel genomen. Om diezelfde reden heb ik hier ook een fiets gekocht. Af en toe even een stukje fietsen is lekker maar zeker noodzakelijk voor mij om ook mijn energie een beetje kwijt te kunnen. Ik moet er wel met klem bij zeggen dat ik het wel enorm interessant vind om te doen net zoals Rianne. Zij vermaakt zich uitstekend hier en vind de studie meer dan fijn.

Dit keer hebben we ook een filmpje gemaakt, waarin we uitleggen wat de studiemethode is en hoe het werkt. Mochten jullie nog vragen hebben, stel ze gerust via de reacties op dit blog, via facebook of het contactformulier op de website.

Groetjes!