Selecteer een pagina

Hallo allemaal,

 

Een laatste berichtje voordat wij op outreach naar Namibië gaan!

 

Er is financieel gezien een wonder gebeurt in onze DTS klas; Uiteindelijk gaat íedereen op Outreach! Sinds de deadline dichterbij kwam, begon er geld binnen te stromen en iedereen heeft zijn lesgeld betaald! Daarnaast is er voldoende geld beschikbaar om de outreaches te starten en we zullen allemaal moeten vertrouwen op Gods giften gedurende de outreach periode. We hebben nu uiteindelijk 4 teams: Wij gaan naar Namibië, er gaat een team werken met de vluchtelingen in Duitsland en er blijven twee verschillende teams in Zuid-Afrika. Een team blijft in Worchester en een tweede team gaat naar de oostkust van Zuid-Afrika.

 

We zijn echt super blij dat we allemaal de DTS kunnen afronden en elkaar in juni weer zullen zien!

 

Afgelopen week hebben Ruurt en ik het druk gehad; we hadden de normale lessen en de normale taken, maar daarnaast zijn we ook druk geweest met het voorbereiden van de outreach. Omdat er lange tijd veel onduidelijk is geweest, waren alle voorbereidingen ‘onder voorbehoudt’. Dit is voor ons regelneven een flinke uitdaging en we hebben er beiden wat moeite mee gehad. Sinds een week geleden heb ik er rust over gekregen en gister grapte ik tegen de buurvrouw: ‘Pas wanneer we in de auto zitten én vertrekken naar Namibië, weten we met hoeveel mensen we gaan, welke auto we meenemen, of ons budget rond is en dan kunnen we bespreken wat we daar gaan doen.’ Het is voor ons een te bizar idee; we gaan dinsdagochtend vertrekken naar Namibië en op maandagochtend hebben we nog vragen over tijdstippen, vervoer, personen en financiën… Maar God geeft rust en dat is het belangrijkste.

Omdat we niet veel dingen concreet kunnen maken, ben ik maar vroeg begonnen met mijn koffer inpakken en wasjes draaien. Kan ik in elk geval nog íets doen!

 

Verder heb ik nog veel skype gesprekjes gevoerd met familie en we hebben hier meerdere afscheidsetentjes gehad en een verjaardagfeestje. Het was echt genieten en ik merk dat ik de basis en de mensen hier ontzettend ga missen. We hebben ons hier allebei thuis gevoeld en we hebben zoveel kunnen delen met mooie, positieve mensen!

 

We hopen ditzelfde in Namibië te voelen en daar veel van Gods liefde en rust te mogen brengen!

Er zijn ook nieuwe punten waar jullie voor mogen en kunnen bidden en danken.. Lees hier.