Selecteer een pagina

 

Dit bericht schrijf ik als trotse LEFleider.
Nu bijna een half jaar geleden bedachten die toffe tieners dat het leuk zou zijn als wij naar Kosovo zouden gaan. Anja, die samen met ons de LEFgroep leidt. Gaat daar regelmatig heen om haar vrienden en ons allen veldwerkers Stefan en Margriet te bezoeken.

Maarre Kosovo, dat is best een eindje weg!
Jazeker, en niet alleen qua afstand, maar ook financieel, geestelijk en zoveel andere vlakken. En hoe gaaf is het nu dat we aankomende zaterdag gaan vertrekken. De tieners hebben via verschillende acties de benodigde €5000,- weten op te halen om onze reis te bekostigen. Ze hebben in de aanloop naar de reis een jeugddienst georganiseerd, appels geplukt, zoetigheden gebakken, kaarten gemaakt, betonnen woonaccessoires gemaakt, hun omgeving en (ouders) netwerk om donaties gevraagd en nog veel meer.


Wat gaan we doen?
Samen met een amerikaans (nazarener) zendingsechtpaar gaan we in de buitenwijken van pristina een programma opzetten voor de kinderen van de arme zigeunergroepen, we gaan tijd doorbrengen met de lokale nazarener tieners, we gaan €2500 van het NMI projectenfestijn besteden aan rugzakken om ze zo te stimuleren naar school te gaan en nog veel meer. Waarschijnlijk vinden we aan het einde van de week dat een week eigenlijk te kort is.
Wij gaan als tienergroep van de kerk van de Nazarener in Amersfoort naar de KVDN in pristina om ‘te delen in Gods Liefde’, dat betekent geven en ontvangen.

Kunnen jullie nog wat doen?

Zekers! Bidden, bidden, bidden en meeleven. Een aantal dingen waar jullie voor mogen bidden zijn;

  • Veilige reis
  • Goede sfeer/openheid in de groep
  • Dat we mensen mogen inspireren
  • Dat we geïnspireerd mogen worden

 

En natuurlijk door dagelijks op deze site te kijken voor nieuwe gebedspunten en updates!

 

Groetjes,

Een hele trotse LEFleider genaamd Ruurt